Schrijftrainerscollectief

Schrijftrainerscollectief

Opdrachtgevers willen de zekerheid dat hun training van topkwaliteit is en dat die doorgaat. Daarom werk ik met ervaren collega’s samen in een collectief van schrijftrainers. Ik werk al heel lang samen met deze mensen die dezelfde aanpak hebben: praktisch, plezierig en persoonlijk.

 

Wat doen wij?

  • We leren van elkaar door regelmatig bij elkaar te komen en nieuwe ontwikkelingen uit te wisselen.
  • Samen verzorgen we trajecten die te groot zijn om alleen uit te voeren.
  • We zijn elkaars back-up als een training onverwacht moet worden overgenomen. Gelukkig gebeurt dit bijna nooit.

 

Lees hieronder wie mijn collega’s zijn

 

Anja Geerts-Poppelaars

anja collectief schrijftrainers

Ik ben Neerlandicus en Master NLP, en gek op taal. Ik verzorg al jaren trainingen op het terrein van schriftelijke communicatie. Werken aan effectieve en lezersgerichte teksten met mensen uit allerlei branches is voor mij de ultieme uitdaging. Plezier, persoonlijke betrokkenheid en passie zijn de drie waarden die centraal staan in mijn trainingen. Je kunt mij ook benaderen voor presentatietrainingen, gespreksvaardigheden en personal branding. Zie: www.taalzaken.nl.

 

Annie van Gansewinkel

Annie pagina collectief 2 150x150

Schrijven loopt als een rode draad door mijn leven. Ooit was ik journalist, maar al heel lang werk ik als schrijftrainer én schrijver. Ik leer je graag hoe je mensen raakt met informatie, hoe je ze overtuigt en in beweging laat komen. Dan ervaar jij ook hoe leuk schrijven kan zijn. Ik geef uiteenlopende schrijftrainingen: ook voor cursussen webcare en creatief schrijven kun je bij mij terecht. Ontmoet me op www.annievangansewinkel.nl.

 

Ellis Buis

elliscollectief schrijftrainers

Een training is net zo geslaagd als het voortraject, is mijn motto. Geen standaardverhaal uit een standaarddraaiboek, maar maatwerk leveren waarbij leerwensen en teksten van deelnemers centraal staan. Om een traject effectief, plezierig en persoonlijk te maken, is het belangrijk dat ik jou en je organisatie goed leer kennen. Daarna bepalen we in overleg wat de meest effectieve route naar succes is. Ik verzorg ook trainingen en workshops snellezen, mindmappen en coach-/trainersvaardigheden. Meer over mij lees je op www.ebtt.nl.

 

Marga Hooyman

download

Je wilt een effectieve tekst waarin je zegt wat je te zeggen hebt, een helder advies dat je met meer plezier schrijft of een offerte waar je klant niet omheen kan. Dat zijn resultaten van de trainingen die ik graag voor je verzorg! Hierbij zet ik mijn jarenlange ervaring als schrijftrainer in. Door mijn enthousiasme voor het vak en humor zijn de trainingen niet alleen effectief, maar ook leuk om te volgen! Lees wat ik je kan bieden op www.hooymanconnect.nl.

 

 

Taalcoach DT

Windheuvelstraat 5
6971 JV Brummen 
 
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T  06 20 39 70 91
Skypenaam: detaalcoach